En rigtig god fest slutter med ’skrub af mad’ … ellers går dine gæster jo aldrig hjem!
Og at vælge natmad ud af huset er en rigtig god idé, for det er nemt! Uanset om du vælger den kolde natmad, der er klar til servering med et snup-tag, en af vores lun-selv-retter – eller en god varm suppe, så kan du være sikker på at ’skrub af mad’ fra KokkeKompagniet er lige til at gå til.
Vi ved nemlig, at ingen har lyst til at slutte festen i køkkenet og gå glip af den sidste dans. Så det skal være mere end nemt at servere en fyldig, velsmagende ret uden den store indsats.
Traditionelt var natmaden en god suppe – og suppe er stadig én af favoritterne uanset om det er forår, sommer, efterår eller vinter! Det har inspireret os til at give dig et bredt udsnit af fyldige supper at vælge i mellem – fra de klassiske danske over de skønne, grønne til fiske- og skaldyrsvarianterne. Men natmad har gennem tiden fået hård konkurrence fra andre klassikere som pølsebordet, de rigtige ’manderetter’, hotdogs og frikadellerne og den kolde kartoffelsalat – og ikke mindst de lette, trendy, snup-med-i-farten valg. Dyk ned i natmads-menukortet og overvej, hvad der passer bedst til din fest og dine gæster.
Fælles for al natmad fra KokkeKompagniet ér, at de kræver minimal indsats af dig – og at vi kan guide dig til at forberede natmaden, så den er klar præcis, når du og dine gæster er klar til at takke af for en god aften. Du kan så svar på, hvor tidligt du skal sætte den store gryde med suppen til at varme – og hvor lang tid frikadellerne og leverpostejen skal have i ovnen – og ved hvilken temperatur.
Og så kan du være sikker på friske råvarer, masser af velsmag og sprødt hjemmebagt brød fra vores eget bageri – og at dine gæster går glade og mætte hjem fra festen.