Mortens Aften er én af de helt gamle, danske traditioner – og igen i år samler vi stemningen op, går i køkkenet og tilbereder den helt klassiske Mortens And ud af huset, så I i mørke november kan nyde en god aften med familie og venner uden køkkentravlhed og lange tilberedningstider. Vi lader også Mortens Aften flette ind i vores 25 års jubilæum – med en skarp jubilæumspris og ved at donere 25,- for hver solgt kuvert til GADEMIX, som er et socialt værested for 10-16-årige – og som i hverdagen har mad, fælles måltider og hyggen omkring madlavning, som ét af de vigtige omdrejningspunkter.
Vi synes, at det er et skønt fokus – og med TAK FOR STØTTEN gennem alle årene til jer, giver vi støtte videre til andre, der har behov.
Og ellers er alt som det plejer … vi steger den helt rigtige Mortens And og det tager tid. Det samme gør en god Ris a la Mande, som er den perfekte dessert at runde aftenen af med. Og fordi det tager tid, så er mad til Mortens Aften ud af huset en rigtig god ide. Og mon ikke der spreder sig en lille smule duft af gammeldags andesteg i køkkenet, når I varmer?
Som altid har vi sørget for, at alt er med. Tilbehøret er præcis lige så klassisk som anden: Skøn brun sauce, brune & hvide kartofler, rødkål, toppet med vores altid populære æblesalat.