Ugens frokostmenuer

Varieret, velsmagende frokost

Fyldighed, smag & sæsonaktualitet! Er frokostpausen dagens højdepunkt, så får du her det hurtige overblik over de ugemenuer, der i den aktuelle og kommende uge ruller ud af køkkenet på Hesselly, så du ved, hvad du kan glæde dig til. Nederst deler vi samtidig en printvenlig version til opslagstavlen – og ikke mindst det opdaterede aktuelle allergeneskema til download.

 

Ugemenuerne er sammensat af vores faglærte kokke, som med sæsonrelaterede 12 ugers planer skaber variationen i det varme køkken, mens det kolde køkken indarbejder balancen og sikrer den sammenhæng, der betyder, at alle ugens frokoster bliver sammenhængende måltider. Er den varme ret eksperimenterende, så søger vi det klassiske i det kolde, så alle er mætte og glade, når frokostpausen slutter.

 

Vi henter inspirationen til ugemenuerne både i det danske køkken og i verdenskøkkenet – i nogle uger som temaer i andre som et dejligt mix af smagen af verden og de kendte klassikere – og vi søger altid at sammensætte en ugemenu med lidt for enhver smag.

 

Velbekomme!

AKTUELLE MENUER

Uge 47 ( 18. november - 22. november )

MANDAG

Klassisk minestronesuppe med pasta

TIRSDAG

Græsk kartoffelfad med oksekød & feta

ONSDAG

Kyllingeoverlår med ris, urter & sennepssauce

TORSDAG

Kokkens sorte gryde med rustik kartoffelmos

FREDAG

Kyllingesandwich med karrycreme

Uge 48 ( 25. november - 29. november )

MANDAG

Stegt kalkunbryst med aspargessauce og fuldkornspasta

TIRSDAG

Karrykål med bagerens foccacia

ONSDAG

Svinemørbrad med svampe ala creme & hjemmebagt rugbrød

TORSDAG

Fiskefrikadeller med tartarcreme og sprød salat

FREDAG

Burger med pulled pork & coleslaw

OBS! Med forbehold for ændringer.

Please accept statistikker, markedsføring cookies to watch this video.

Et lille kig ind i det travle køkken på Hesselly – og en kort introduktion til vores tanker om en god, sund og varieret frokostordning.

Kunderne siger…