Du finder mange varianter af pølsebord derude … hos os får du en god dansk vinkel på sammensætningen af pølser, pålæg og et par små lune retter, som giver pølsebordet lidt ekstra: Leverpostejen og de gode frikadeller efter vores gamle opskrift. Pølser og pålæg varierer efter sæson, udbud og kokkens ideer – men du kan altid regne med at sammensætningen byder på noget for enhver smag. Og ikke mindst så kommer det med masser af dejligt tilbehør, der sætter prikken over i’et … et pølsebord holder ikke uden de gode salater, surt og sprødt til at give det hele lidt kant og fylde.
Når du henter retten på Hesselly – eller får det leveret på din adresse, er det smukt anrettet på store fade og tilbehøret er i små skåle og glas. Du skal egentlig bare tænde din ovn, så du kan lune leverpostejen og frikadellerne, og finde et godt, stort skærebræt, en god brødkniv og lidt ta-tøj frem, så er du klar – også til at servere det duftende, friskbagte brød med den gode krumme fra vores egen store stenovn, som selvfølgelig også er med. Anretter du brødene i en kurv og vikler et par servietter eller smukke viskestykker omkring et par af dem, så ser det lækkert og indbydende ud.
For os er pølsebordet altid aktuelt, og fordi det kan varieres i det uendelig, så går det aldrig rigtig af mode. Afslappet, hyggeligt og med masser af smag!