Vinterbuffet

Skal I holde fest eller samle en håndfuld gode venner til lidt at spise og et godt glas vin? Gøre lidt ekstra for jer selv og hinanden i vintertiden? Måske holde en lille Nytårskur? Så er en vinterbuffet en nem og afslappet løsning – og et fint alternativ til en hel dag i køkkenet.

Dæk bord, hent mad og find den klassiske hvidvin og en fyldig rødvin frem, så er I klar. Og når I når til citrontærten, så skift til kaffe og te – og måske et lille glas portvin?

Sæt smag på vinteren – en vinterbuffet er vores bud på vintermad og glade gæster anno 2025 …

Vinterbuffet 2025

FORRETTER
  • Bagt lyssej med citron & agurk
  • Rejesalat med spidskål & tomatmayo
  • Grillet vinterrødder med sweet potato-creme & kerner
  • Bresaola med selleripure & hasselnødder
HOVEDRET
  • Rosastegt oksemørbrad
  • Grillet savoykål med skovsvampe
  • Grønkålssalat med du puy-linser & lynsyltede tranebær
  • Cremekartofler med vintertrøffel
  • Rødvinssauce
  • Friskbagt brød fra eget bageri & smør
DESSERTER
  • Ost med oliven & hjemmebagt knækbrød
  • Vinterkage med lys chokolade & solbær

 

VÆRD at VIDE:

De kolde forretter, salaterne, oste og tærten er klar til servering – du skal bare fjerne film fra fade og skåle. Oksemørbraden er i varmekasse, skal blot skæres i tynde skiver og lægges på egne fade. Kartoflerne kommer også i varmekasse og kan hældes i egne skåle hvis ønsket. Saucen varmes i en gryde inden servering. Brødet kan skæres og serveres i egne skåle/kurve eller placeres på et skærebræt med en serviet, så dine gæster selv kan skære. 

Vinterbuffet

265,-

 

Pris pr. kuvert
Minimum 10 kuverter

 

Vi sælger KokkeKompagniets Vinterbuffet fra 3. januar – 30. marts 2025.

Bestil KokkeKompagniets vinterbuffet

Årets mørkeste måneder inviterer os til at samles om en dejlig Vinterbuffet, der med udgangspunkt i sæsonens råvarer husker os på, at foråret trods alt er på vej! Vi har givet vinterens varme, rustikke råvarer kant med sprødhed i en skøn buffet af varmende vintermad, der er helt klar til servering, når I henter den hos os. De 4 vidt forskellige forretter er fint anrettet på fade, som kan sættes direkte på bordet. Oksemørbraden kommer i varmekasse og skal blot skæres i tynde skiver – og tilbehøret er også lige til at gå til.  I runder af med både de gode oste og en sød dessert og menuen følges som altid af friskbagt, sprødt brød fra vores eget bageri.

Her er noget for enhver smag: Kendte råvarer i sæson som  torsk, rejer, oksemørbrad & vinterrødder – men også nye klassikere som trøffelsalami, savoykål og linser. De klassiske og de nye tilberedninger. Kreativitet, tradition og spændende smagsoplevelser på den rigtig gode måde!

En vinterbuffet er sammensat af vidt forskellige retter og er fyldt med god smag og hygge på kolde, mørke dage.

Kunderne siger…